a
Fransarna som väcker uppmärksamhet i branschen

2015-08-11

Nu kan vi på Sudd&Lee Creative stolt presentera ett av våra senaste stora projekt – varumärket Sweed Lashes. Ett varumärke som nu finns tillgängligt i mängder av butiker runt om i landet och som väcker uppmärksamhet inte minst för sin unika förpackning och den höga kvaliteten.

Bakom Sweed Lashes står en av Sveriges mest framstående makeupartister, Gabriella Elio. Som etablerad och hyllad makeup-artist gör Gabriella lookerna för några av Sveriges mest inflytelserika personer inom mode, artisteri och bloggvärlden, så som Kenza Zouiten, Rebecca & Fiona, Molly Sandén med flera.

Efter flera år i makeup-branschen insåg Gabriella att det saknades ett komplett och funktionellt franssortiment som lämpar sig för alla människor och tillfällen. Efter långt sökande så bestämde sig Gabriella för att använda sina erfarenheter och kunskaper till att designa en helt egen kollektion vilket resulterade i Sweed Lashes.

Vårt uppdrag har varit att skapa ett varumärke som förmedlar den fina kvaliteten på ett sätt som gör att varumärket står ut och känns unikt. Förpackningen är naturligtvis kärnan i detta då den är både funktionell och unik. Utöver detta ville vi placera produkterna i ett fashion-uttryck mer än ett klassiskt sminkvarumärke och det tycker jag att vi har lyckats med. – Martin Lindbratt, Creative Director på Sudd&Lee Creative

Sweed Lashes finns till försäljning hos Åhléns City i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på Grand Parfymeri, Parfymeri L och online på kicks.se eller sweedlashes.com

Missa inte inlägget i vår portfolio.

#Branding#Design#Grafisk profil#Lashes#Mode#Smink#Sudd&Lee#Sweed#Varumärke#Webb
Loading